Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kuvayi Milliye İlkokulu

Telefon : 0 324 320 50 00
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kuvayimilliyeio.meb.k12.tr
Adres : Sağlık Mahallesi Kuvayi Milliye Bulvarı No 160 TOROSLAR/MERSİN
VİZYON : Okulumuzu her zaman göreve hazır kadrosu, arkadaşlarına ve öğretmenlerine yardım bilincine sahip öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte; - Ülkemize saygılı, duyarlı gençler yetiştiren, - Sosyal ve kültürel faaliyetlerde adını duyuran, - Atatürk ilke ve inkilâpları doğrultusunda eğitim veren, ilimizin ve ilçemizin en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.
MİSYON : Atatürk´ün bizlere bıraktığı demokrasi bayrağını gelecek kuşaklara taşıyan, ülkesine ve milli değerlere bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir. -Bu ilkeleri amaç edinerek, biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran; -Bilgili, -Saygılı, -Yenilikçi, -Özverili bireyler olarak yetişmelerine ortam hazırlamak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için varız.
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı yıldız kızlar voleybol müsabakalarında ilçe birinciliği. 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı yıldız erkekler futbol müsabakalarında ilçe birinciliği. Gençlik Haftası Halk Oyunları Yarışması Küçükler il üçüncülüğü.

Öğretmen :32
Öğrenci :621
Derslik :12
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3600
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 07.10-12.00 / 12.30-1720
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis : Yok
Ulaşım : Ulaşıp çok rahat olup 1. çevre yoluna ve 2. çevre yoluna çok yakın mesafededir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde olup eski devlet hastanesinin 300 m. kuzey tarafında Şakire Hatun Camii bitişiğindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Öğretmen ve öğrencilerimiz etwinning proje çalışmaları yapmaktadır.
Yazdır :